Dacă esti în căutare de restaurante vegane unde te poți bucura de preparare delicioase, fresh și sănătoase, atunci noi venim în ajutorul tău. Iată o listă de 5 restaurante vegane din București unde poți găsi cele mai delicioase mâncăruri și care te vor învălui într-o atmosferă primitoare și veselă.

5 restaurante vegane din București, al căror prag trebuie să îl treci măcar o dată

  1. Raw Bistro Vegan

Raw Bistro Vegan este un restaurant unde găsești aproape orice. De la dulciuri apetisante, la mâncăruri sofisticate, toate preparatele de la Raw Bistro Vegan te vor cuceri cu siguranță. Bucătarii acestui local se joacă în cel mai frumos mod cu diverse culori, texturi, arome, astfel încât tu să ai cea mai frumoasă experiență culinară.

Le poți face o vizită pe strada Transilvaniei numărul 11 sau îți poți comanda acasă ori la birou. Indiferent de alegerea pe care o faci, te vei îndrăgosti iremediabil de aceste preparate.

  1. Soup Up!

Soup Up este locul ideal unde te poți bucura de o supă delicioasă și sănătoasă. Meniul lor este unul bogat, având peste 50 de supe vegetariene, vegane sau raw vegane. Preparatele lor conțin legume proaspete, condimente și ierburi naturale. Așa că, fă o vizită la Soup Up și savurează o supă exotică și surprinzătoare. Îi poți găsi în Pipera Plaza, Baneasa Shopping City, Piata Amzei si Park Lake.

  1. Juice It

În ziua de azi este foarte greu să reușești să păstrezi o alimentație echilibrată și sănătoasă. Cu toate acestea, Juice It vine în ajutorul tău și te îndrumă spre o disciplină alimentară cotidiană. Sucurile detox de la Juice It au o rețetă unică, fiind obținute prin presare la rece, din fructe proaspete de sezon. Alege-ți programul de detoxifiere care ți se potrivește și bucură-te de un regim sănătos și gustos. Juice it, drink it, love it!

  1. Barca

Barca este un restaurant care are unul dintre cele mai diverse meniuri raw vegane. Este un local primitor, unde te poți bucura de preparate gustoase și diverse. Este locul potrivit pentru a descoperi că dieta raw vegană poate fi colorată, vie și absolut minunată. Încearcă-l și tu și răsfață-ți papilele gustative.

  1. VegUp

VegUp este un local micuț și simpatic care te așteaptă voios cu preparate delicioase vegane, raw-vegane și ovo-lacto-vegetariene. Este un loc liniștit unde să te bucuri de masa ta delicioasă și sănătoasă. VegUp este situat vizavi de mall Promenada, la subsolul unei clădiri de birouri. Așa că, dacă vrei să te bucuri de preparate delicioase și fresh și nu mai știi ce restaurante vegane să încerci, fă o vizită acestui local vesel.