Culorile fermecătoare ale frunzelor încep să dea de veste că toamna se apropie cu pași repezi. Odată cu ea vine și cea mai frumoasă perioadă a anului, în care tot ce îți dorești este să stai lângă fereastră, sub o pătură groasă, relaxându-te alături de o carte bună și o ceașcă fierbinte de ceai, în timp de mai tragi cu ochiul la frumosul peisaj de afară oferit de cel mai romantic anotimp.

Astăzi te invităm să descoperi șapte arome de ceai pe care să le încerci toamna aceasta și care sunt ideale pentru o pauză de relaxare. Și pentru că ne dorim să te bucuri de produse de cea mai înaltă calitate, te încurajăm să descoperi aroma versatilă a ceaiurilor Thera Tea.

Thera Tea este o gamă de ceaiuri atent selecționate, de o calitate superioară, ideale pentru a fi oferite cadou sau savurate în orice moment, alături de o carte bună.

Ceaiul Thera Peppermint Loose Tea

Ceaiul Thera Peppermint Loose Tea conține 97% frunze de mentă puternic aromate, fiind potrivit pentru orice moment al zilei. Este o băutură plăcută, calmantă și parfumată, ideală pentru o zi de toamnă în care vrei să te relaxezi împreună cu o ceașcă fierbinte de ceai și cartea ta preferată.

Ceaiul Thera Lavander Loose Tea

Ceaiul Thera Lavander Loose Tea oferă un gust deosebit de aromat și parfumat datorită conținutului său bogat de flori gingașe de lavandă. Este o băutură ideală pentru o zi răcoroasă în care vrei să te încălzești cu o ceașcă delicioasă de ceai.

Ceaiul Thera Green Tea Jasmine Fine Cut

Ceaiul Thera Green Tea Jasmine Fine Cut este un amestec aromat de ceai verde Sencha (68%) și iasomie (26%). Este o băutură fină și parfumată, numai bună pentru o pauză de relaxare în care vrei să te răsfeți cu o ceașcă de ceai de calitate.

Ceaiul Thera Wild Berry Loose Tea

Ceaiul Thera Wild Berry Loose Tea este un amestec parfumat de mere, stafide, pulpă de măceșe, hibiscus, coacăze roșii, aromă, petale de trandafir și lemn dulce. Toate aceste ingrediente se îmbină în cea mai savuroasă ceașcă de ceai de care să te bucuri într-o zi răcoroasă de toamnă.

Ceaiul Thera Oriental Apple Teabag

Ceaiul Thera Oriental Apple Teabag este o combinație de mere, frunze de alun, scorțișoară și pulpă de măceșe. Este o băutură bogată în arome, ideală pentru orice moment al zilei în care vrei să te răsfeți cu o ceașcă de ceai de calitate superioară.

Ceaiul Thera Berry Fusion Teabag

Ceaiul Thera Berry Fusion Teabag este un amestec parfumat de măceșe, mere, căpșuni, hibiscus, lemn dulce și petale de albăstrele. Este o băutură cu o aromă puternică, care poate fi servit în orice moment al zilei pentru un plus de relaxare alături de o carte bună.

Ceaiul Thera Ginger Lemon Loose Tea

Ceaiul Thera Ginger Lemon Loose Tea conține un amestec fin de frunze de alun, pulpă de măceșe, lemon grass, petale de albăstrele și ghimbir. Este o băutură specială, aromată și absolut delicioasă de care să te bucuri într-o zi friguroasă de toamnă în care tot ce îți dorești este un moment de relaxare.

Acum te invităm să îți alegi ceaiul preferat din cele de mai sus și să îți iei o pauză de relaxare în care să îl savurezi alături de cartea ta preferată.