Orice bucătar știe că secretul unui preparat reușit sunt condimentele. S-ar putea, însă, să nu știi că preferința ta pentru o aromă spune multe despre personalitatea ta. Cercetătorul Allan Hirsch este unul dintre cei care au și demonstrat legătura dintre condimentele preferate și comportamentul unei persoane. Unul dintre argumentele sale pentru această teorie este faptul că 10% din experiența gustului este influențată de papile, restul de 90% fiind declanșată de miros, care poate stârni și emoții puternice. Fă testul nostru și află ce legătură există între condimentul preferat și personalitate.

1. Alege ceva sărat.

2. Îți place munca în echipă??

3. Alege bucătăria preferată.

4. Cum ți-ai descrie personalitatea?

5. Alege un preparat.

6. Alege un oraș pe care ai vrea să îl vizitezi.

7. Ce părere ai despre mâncărurile picante?

8. Alege un film preferat:

9. Ce rol ai în grupul tău de prieteni?

10. Alege un personaj preferat:

Ești boia afumată!
Ai o personalitate complexă și interesantă! Toată lumea vrea să fie în jurul tău și știi să ieși cu fruntea sus din orice situație. Îți place să îți asumi riscuri și nu stai niciodată pe gânduri, când ești pus în fața unei situații noi. Ești un sprijin real pentru prieteni și știi întotdeauna cum să te porți cu ceilalți, ca să nu rănești. Oamenii din viața ta se consideră norocoși că te-au cunoscut, dar toate aceste lucruri au un preț. Ești foarte pretențios, când vine vorba de oameni, nu tolerezi minciuna și ipocrizia și nu ai nicio problemă să renunți la oamenii care nu se ridică la nivelul standardelor tale.

Ești scorțișoară!
Ești un om bun, chiar și atunci când nu se uită nimeni, și nu îți pierzi niciodată încrederea în oameni. Optimismul tău poate fi considerat, uneori, naivitate, dar tu ești conștient de gândurile tale și alegi întotdeauna să vezi partea plină a paharului. Fericirea ta nu depinde de nimeni, iar asta te face cu adevărat magnetic. Ceilalți te privesc cu admirație, chiar dacă nu înțeleg mereu cum reușești să rămâi cu zâmbetul pe buze. Te înțelegi bine cu toată lumea, ești echilibrat și știi cum să ieși din orice situație. Îți place să te bucuri de viață și nu lași pe nimeni să îți strice starea de spirit.

Ești ghimbir!
Ești curajos, spontan și plin de surprize! Unii ar spune că ești prea mult și ai nevoie de oameni care au la fel de multă energie ca tine, ca să vă înțelegeți. Spui lucrurilor pe nume uneori ești chiar crud, iar unii s-ar putea să te evite. Ești o persoană autentică și vrei același lucru de la cei din jur, așa că nu ai nicio problemă cu persoanele care nu au curaj să stea pe lângă tine. Îți protejezi prietenii cu orice preț și ești mereu acolo, atunci când au nevoie. Nu ceri nimic la schimb, decât sinceritate și înțelegere. Nu ai prejudecăți și întotdeauna încerci să afli de ce o persoană a reacționat într-un anumit fel, înainte să tragi concluzii. Puțini oameni au deschiderea ta, iar asta te face fermecător!

Ești piper negru!
Ești o persoană populară, înțepată și curajoasă! Puțini sunt cei care reușesc să atragă privirile, așa cum o faci tu. Îți place atenția și faci orice pentru a obține, dar din fericire, ești ceva plăcut de privit. Ești un om amuzant, uneori iresponsabil, dar orice moment petrecut în preajma ta devine memorabil. Sunt puține lucruri care te sperie, dar nu ai recunoaște niciodată asta. Ceilalți admiră curajul de a fi tu însuți și faptul că toată lumea se simte bine în preajma ta. Știi ce să spui întotdeauna și cum să transformi o situație ciudată în una amuzantă.