Astăzi te invităm să descoperi o listă cu cele mai instagramabile localuri din București. Cu un design inovator și atmosferă fermecătoare, aceste localuri te vor face să te îndrăgostești iremediabil. Nu uita să îți iei cu tine și aparatul foto pentru că, vei dori, cu siguranță, să faci multe poze.

  1. Matcha Bar

La începutul anului 2019 s-a deschis în zona Piața Romană una dintre cele mai drăgălașe ceainării. Roz, delicat și liniștit sunt cele trei cuvinte care descriu cel mai bine acest local. Design-ul este unul atât de gingaș încât orice fată s-ar îndrăgosti instant. Acest local este despre prietenie, despre socializare și despre timp petrecut alături de cei dragi. La Matcha Bar poți găsi diverse deserturi ce au ca ingredient de bază matcha. Este un loc potrivit pentru orice ocazie, fie că vrei să te relaxezi după o zi grea la birou, fie că vrei să ieși cu prietenele la un ceai, mai ales dacă preferi întotdeauna o ceainărie care face parte din lista de localuri instagramabile.

  1. Ethel Cafe

Ethel este un local scos dintr-o poveste. Cu un design superb realizat din flori în nuante de roz, este un loc învăluit de o atmosferă feminină, elegantă și relaxantă. Ethel este locul în care să te răsfeți cu o cafea delicioasă împreună cu prietenele tale, sau cu o prăjitură savuroasă. Înainte să vii aici nu uita să îți faci spațiu în memoria telefonului sau să îți iei aparatul foto cu tine, pentru că, te asigurăm, vei face multe poze. 

  1. B4 Market

B4 Market este o braserie din Parcul Floreasca, ce are un concept foarte interesant și care prinde la public: all-day breakfast. Are un design încântător, predominând elementele naturale și culoarea verde. Este un loc ideal pentru a servi o cafea delicioasă sau pentru a te răsfăța cu preparate delicioase, admirând priveliștea de afară. B4 Market s-a bucurat de un succes încă din prima zi și nu ne mirăm de ce. Încearcă-l și tu!

  1. Bite

Bite este un local cochet cu un design aparte, inspirat din zona nordică, care îl poziționează în fruntea topului de localuri instagramabile din București. Influențele nordice nu își pun aprenta doar pe design, ci și pe preparatele localului. Este un local ideal pentru o zi în care vrei să te relaxezi singur sau cu prietenii și să vă bucurați de o porție de mâncare delicioasă sau de un pahar de vin de calitate. Pregătește-te să faci multe poze, pentru că design-ul din interior este cu adevărat încântător.

  1. Acuarela

Acuarela este un mic bistro dedicat oamenilor pasionați de artă și de frumos. Este un local colorat, ce îmbină diverse obiecte recondiționate, lucrări de artă vechi, culori vii și multă creativitate. Este un loc ideal în care să te bucuri de o atmosferă învăluită în muzică de jazz sau de spectacole de teatru. Au și un meniu divers, unde te poți bucura de preparate gustoase sau de o limonadă colorată și răcoritoare.

  1. Ceainăria Infinitea

Ceainăria Infinitea este o adevărată oază de pace și echilibru. Este un loc amenajat cochet, scos parcă dintr-o poveste. Elementele de decor, mobilierul vintage și atmosfera fermecătoare te va face să te îndrăgostești iremediabil de acest loc. Este un loc ideal pentru o ieșire romantica, cu prietenii sau chiar pentru a ieși singur și a te bucura de liniște și armonie.

  1. Cișmigiu-Bistro La Etaj

Cișmigiu-Bistro La Etaj este un restaurant deschis de curând și se află la ultimul etaj al Hotelului Cișmigiu. Ceea ce îl deosebește de alte restaurante de București, este design-ul absolut încântător și unic. Atmosfera cu care te întâmpină acest local este una elegantă, iar muzica ambientală te poartă cu gândul spre perioada în care Bucureștiul era cunoscut sub numele de ,,Micul Paris”. Culoarea predominantă a restaurantului este rozul, iar elementele decorative se îmbină perfect, dând un aer boem. Este un loc romantic, elegant și cu bun gust, ideal pentru o cină în doi. Totodată, face parte, categoric, din lista de localuri instagramabile din Capitală.