Îți place să pregătești deserturi care mai de care și să îi bucuri pe cei dragi cu surprize dulci? Perioada de izolare ne-a oferit tuturor celor care iubim să gătim timp pentru a prepara rețetele preferate. Atunci când vine vorba de gust și arome, suntem tare curioși să aflăm care sunt preferatele voastre. 

Împreună cu Raftul Bunicii, un brand cu tradiție și cu un mesaj cald și prietenos, am pregătit pentru voi un nou concurs. Suntem de acord cu ei și considerăm și noi că pentru bunătăți desăvârșite, ai nevoie de dragoste și de un ajutor de nădejde în bucătărie. Deci dacă și tu ai preparat deserturi delicioase în care ai pus mult suflet, te invităm să te înscrii la concurs. 

Pentru a intra în tragerea la sorți, mergi pe pagina noastră de Facebook , iar la postarea de concurs lasă în comentarii rețeta desertului tău preferat, dar ține cont că trebuie să fie pe bază de făină. 

Premiul oferit constă într-un pachet care conține:

✅O cutie metalică pentru depozitarea corectă a făinii

✅Un magnet de frigider cu o rețetă pe care o poți scana 

✅Un pachet de făină Raftul bunicii 000 bună pentru deserturi delicioase

✅Un pachet de făină Raftul bunicii 650 ideală pentru pâine, focaccia și blat de pizza. 

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm ce tip de dulciuri îți place să gătești. Poți înscrie rețeta până Miercuri, 27 mai, iar extragerea și anunțarea câștigătorului va avea loc pe 28 mai. Spor la prăjiturit!