Ne apropiem de luna în care, cu mai bine de 9 decenii în urmă, cei mai curajoși lideri ai țării, alături de  strămoșii noștri, au luptat pentru a înfăptui Marea Unire de la Alba Iulie. 1 decembrie 1918 a deschis prima filă din istoria poporului român unit. În 2018, este de datoria noastră să comemorăm credința, eroismul, jertfa și ambiția românilor de a rămâne uniți în ciuda tuturor încercărilor la care au fost supuși.

La 100 de ani de la Marea Unire, Fares lansează un Ceai de Sărbătoare ce constă într-un mix de „plante aromatice, mirodenii, fructe și uleiuri esențiale”, creat special pentru cea mai importantă aniversare a țării noastre. Rețeta acestui Ceai de Sărbătoare de la Fares îmbină armonios gustul a trei plante românești – cicoare, sulfină, măceșe – cu „lemongrass, ghimbir, hibiscus, scorțișoară, dar și cireșe, coacăze, un strop de mentă și puțin cardamom”, pentru un plus de savoare și un caracter puternic, la fel ca cel al românilor de pretutindeni.

O scurtă privire la ambalajul noului produs lansat de Fares confirmă autenticitatea poveștii pe care brandul o spune de aproape 90 de ani, aceea a ceaiului românesc: tricolorul țării este alcătuit din plantele care definesc compoziția, dar și personalitatea Ceaiului de Sărbătoare. Respectul față de tradiție, atenția în selectarea plantelor românești cu parfum unic și bucuria de a trăi împreună cu familia și prietenii aniversarea celor 100 de ani de la unirea provinciilor românești, toate acestea se regăsesc în lansarea noului produs Fares Orăștie.

Dar Ceaiul de Sărbătoare nu vine singur, ci împreună cu 4.500 de seturi a câte 3 magneți de frigider din colecția „Centenarul Marii Uniri”, 1.500 de căni și 3 excursii pentru 2 persoane la Sarmisegetuza și Alba Iulia, care pot fi câștigate participând la concursul organizat pe site-ul Fares. Pentru a participa la concurs, cumpărați o cutie de Ceai de Sărbătoare, intrați pe site-ul Fares.ro, încărcați o fotografie cu produsul și sunteți înscriși automat în tragerile la sorți. Cele 6.000 de premii sunt oferite în cadrul a 7 extrageri la sorți care vor avea loc în perioada 1 octombrie – 10 decembrie.

Lider pe piața locală de ceaiuri și remedii naturale, Fares se bucură de o tradiție care datează de peste 8 decenii în România. „În fiecare an, peste 20 de milioane de ceaiuri și produse din plante medicinale ajung anual în casele românilor.” Din inima Daciei, chiar de la poalele Sarmizegetusei, Fares livează sănătate la pliculeț în toate colțurile țării. Ceaiurile sunt preparate în laboratoare de cercetare proprii, „unde profesioniști cu pregătire în domenii diferite lucrează împreună pentru a pune la punct rețeta optimă”. Fares știe cum să aducă împreună tradiția medicinei populare și informațiile științifice de ultimă oră, astfel încât să ne încânte cu infuzii delicate, pe gustul tuturor românilor. Produsele naturale create în laboratoarele proprii au „eficiență terapeutică certă, consfințită de evaluări medicale și teste clinice.”

Sursă informații și citate: Comunicat de presă Ceai de Sărbătoare Fares Orăștie