DESPRE Zesty.ro

The best taste in town.

Despre2019-11-20T17:51:19+00:00

POVESTEA NOASTRĂ

Știi să apreciezi un preparat ca la carte ori o băutură deosebită? Și noi :-). Zesty s-a născut din pasiunea pentru gătit, stil de viață sănătos, băuturi inedite și locuri cool din oraș, în care se mănâncă bine.

Viața e prea scurtă pentru a ne mulțumi cu preparate banale, iar noi te asigurăm că îți vom oferi posibilitatea de a te bucura de mâncăruri apetisante și de băuturi gustoase, fie că preferi să stai acasă, fie că vrei să ieși în oraș.

Zesty este locul în care iubitorii de mâncare și cei care apreciază băuturile fine se vor simți acasă. Aici găsești rețete testate cu meticulozitate de întreaga echipă, tehnici de gătire inedite, informații nutriționale despre ingredientele sănătoase care se regăsesc în rețetele recomandate, mituri culinare demontate, precum și recomandări de restaurante, bistro-uri, cofetării, baruri și alte locuri faine din oraș în care te poți bucura de experiențe culinare deosebite, într-o atmosferă aparte. Toate recomandările noastre sunt făcute în urma unei testări atente, așa că vei merge la sigur dacă alegi să încerci unul dintre localurile sugerate de noi.

“You can’t just eat good food. You’ve got to talk about it too. And you’ve got to talk about it with somebody who understands that kind of food.” – Kurt Vonnegut

ECHIPA NOASTRĂ

Fini degustători ai celor mai apetisante rețete, pasionați de un stil de viață sănătos și bine-informați când vine vorba de mâncăruri și băuturi rafinate, ne face mare plăcere să-ți împărtășim din cunoștințele noastre din gastronomie și să-ți arătăm că ești mereu pe mâini bune.

Diana Stîlpeanu

Vezi articolele

Ana-Maria Bută

Vezi articolele

Abonează-te la newsletter

Rămâi la curent cu cele mai ingenioase rețete și alternative care-ți scot mesele din rutină

Go to Top