Învățământul s-a mutat în online anul acesta ca urmare a epidemiei de Covid-19, iar campaniile de sprijinire a elevilor și studenților sunt necesare și binevenite.

ELIT vine în ajutorul viitorilor studenților Facultății de Științe Economice cu 160 de tablete, pentru a facilita accesul tuturor la educație, mai ales când cursurile Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia se vor desfășura online.

Studenții care confirmă locul la specialitățile administrarea Afacerilor, Contabilitate, Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, Finanțe și Marketing, vor primi o tabletă, facilitându-le, astfel, accesul la cele mai noi metode de învățare online.

Decanul Facultății de Științe Economice, Conf. univ. dr. Topor Dan consideră inițiativa una esențială pentru a putea asigura studenților „nu doar o formare teoretică, ci și una practică, ancorată în realitatea economică actuală.”

Nu este prima dată când ELIT contribuie la dezvoltarea educației universitare în domeniul economic prin sponsorizarea diferitelor evenimente și manifestări științifice adresate cadrelor didactice, cercetătorilor sau studenților Facultății. De asemenea, oferă permanent locuri pentru desfășurarea stagiilor de practică

Voicu Vușcan, Administrator ELIT a declarat că este nevoie de oameni bine pregătiți, de aceea ELIT vine mereu în sprijinul studenților și a mediului universitar.

Pentru mai multe detalii despre această campanie, accesați site-ul ELIT.