Cauți restaurante pet-friendly în București? Dacă te numeri printre acele persoane care sunt îndrăgostite de patrupezi, atunci sigur te-ai confruntat cu problema localurilor în care este interzis accesul animalelor de companie în interior.

Însă acum nu trebuie să îți mai faci griji, pentru că am pregătit pentru tine o listă de 7 restaurante pet-friendly din București, care vă vor primi cu brațele deschise atât pe tine, cât și pe prietenul tău necuvântător. 

  1. Energiea

Energiea este un local ce aduce un tribut vechii tipografii cu același nume. Este local ce te invită la socializare și la relaxare. În ceea ce privește bucătăria, aceasta este una modernă, cu preparate făcute în casă, fără adaosuri artificiale. În cadrul localului poți lua parte la diverse ateliere, expoziții, workshop-uri sau diverse dezbateri. Pe lângă aceasta, este un loc în care poți veni liniștit împreună cu cățelul și să fii primit călduros întrucât face parte din lista de restaurante pet-friendly.

  1. Shift

Shift este un local chic, modern și boem. Cel mai vănată parte a acestui local este terasa care este amenajată în cel mai modern și artistic mod. Aici este foarte greu să găsești un loc, fiind posibil să ai nevoie de rezervare cu câteva zile înainte. Atmosfera este un relaxantă și primitoare, iar mâncărurile sunt gustoase și destul de diverse, comparativ cu alte localuri de acest gen. De asemenea, Shift este un local pet-friendly, așa că poți veni oricând însoțit de prietenul tău patruped.

  1. Simbio

Simbio este un local despre prietenie și despre frumos. Este locul perfect în care să îți începi ziua cu o cafea gustoasă sau să te bucuri de o masă delicioasă. De asemenea, un lucru interesant este faptul că meniul de prânz de luni până vineri se schimbă în fiecare zi, așadar poți încerca mereu preparate noi și îndrăznețe. Este un local învăluit într-o atmosferă plăcută și călduroasă, iar partea cea mai bună este că poți veni însoțit de cățelul tău întrucât Simbio face parte din categoria de restaurante pet-friendly.

  1. Journey Pub

Journey Pub este un local creat în jurul conceptului de călătorie. Cu un design fermecător și o atmosferă relaxantă, este un local de care te vei îndrăgosti iremediabil. De asemenea, cățelul tău este binevenit să te însoțească la masă. Meniul este unul divers și bogat, cu preparate delicioase.

  1. Ted’s Coffee Co

Ted’s Coffee este un local modern, cu o atmosferă primitoare, unde te poți bucura de o cafea de cea mai bună calitate. Pe lângă gustul si diversitatea cafelei, aceasta vine cu un zâmbet larg și cu un desen creativ realizat pe loc de către barista de acolo. Așa că, atunci când ți se face poftă de o cafea bună, fă o vizită la Ted’s și adu cu tine si prietenul tău patruped.

  1. SanThe Fitoceainarie

SanThe Fitoceainarie este o ceainărie din centrul Bucureștiului care vine cu un concept foarte interesant. Toate produsele au un preț fix de 8 lei, iar pentru persoanele fără posibilități financiare sunt gratuite. Astfel, SanThe Fitoceainarie încearcă să ofere o șansă persoanelor defavorizate oferindu-le un loc în care se pot bucura de produse de calitate și să nu fie intimidate de prețuri mari. Un alt concept interesant al acestui local este ,,cafea în așteptare”, unde poți cumpăra o cafea sau o prăjitură pentru un străin și să o lași în așteptare pentru a o primi. De asemenea, este un loc primitor și pentru cățelul tău, pentru zilele în care vrei să bei o cafea însoțit de el.

  1. Pâine și Vin

Pâine și vin este un restaurant unde te poți bucura de preparate gustoase și preparate pe loc din produse de înaltă calitate. Este locul în care să te bucuri de un pahar de vin provenit din crame recunoscute la noi în țară, ce au o mare tradiție în spate. Este un loc cu o atmosferă relaxantă, unde aroma de pâine caldă de casă învăluie întreaga încăpere. Nu ezita să aduci cu tine și prietenul tău patruped, fiind unul dintre localurile care primește cu brațele deschise cățeii.