Numărul consumatorilor de cafea crește de la un an la altul, cu noi segmente de tineri care intră pe piață și cer o experiență de consum proaspătă, nouă, inedită. Una dintre cele mai rapide creșteri demografice în rândul consumatorilor de cafea este înregistrată de persoanele cu vârsta cuprinsă între 13 și 18 ani.

Ca urmare a acestei creșteri, industria cafelei se schimbă și evoluează, în încercarea de a se adapta la cerințele și dorințele generațiilor mai tinere. Printre tendințele care vizează generația Millenials se află și aceea a siropurilor de cafea.

În timp ce mulți adulți se bucură în continuare de aciditatea și astringența cafelei negre, generațiile mai tinere arată o atracție mai mare față de băuturile cofeinizate mai dulci și mai cremoase. Pentru a se adapta la această nevoie, foarte multe cafenele au introdus în meniurile lor caffe lattes sau cappuccino aromatizate cu siropuri de calitate.

Siropurile de cafea au proprietatea de a potența gustul cafelei, de a-l reinventa pentru a se adapta preferințelor generațiilor tinere, de a transforma băutura bazată pe cofeină într-o experiență aromată unică, pe placul consumatorului. Fiecare sirop de cafea adaugă un plus de savoare produsului finit care iese din mâinile unui barista iscusit.

Siropul potrivit poate duce experiența consumului de cafea la un cu totul alt nivel. În locul unei cești clasice, te poți delecta cu o băutură extravagantă, rafinată și îți poți impresiona prietenii cu o băutură unică, personalizată, adaptată preferințelor lor. Cu un topping de frișcă pe deasupra și un model simpatic creat cu ajutorul siropurilor Vincenzi, va fi o adevărată plăcere să te răsfeți, atât pe tine cât și pe cei apropiați, cu un produs finit numai bun de fotografiat și publicat pe Instagram. 😊

Vincenzi Social Media_fb cover 820x312

Distileriile Vincenzi au luat naștere în anul 1930, în Italia, și cuprind o gamă largă de siropuri de cafea și mixologie de înaltă calitate, cu ajutorul cărora băuturile pe bază de cofeină sau alcool pot fi individualizate. Ingredientele sunt de înaltă calitate, aromele și coloranții – 100% naturali. Sticlele de siropuri Vincenzi au fost decorate cu acuarele și realizate manual de artistul italian Barbara Fantaguzzi.

Siropurile Vincenzi conțin 12 arome diferite de siropuri pentru cafea și 7 siropuri aromate pentru mixologie. Acestea sunt modalitatea excelentă prin care-ți poți personaliza băutura, atât la aspect, cât și la gust, pentru a te bucura de un produs finit nemaipomenit. Barista iscusit sau consumator înrăit, există un sirop Vincenzi care ți se potrivește, dar și care-ți face viața mai…aromată.