Primăvara aceasta ne-a găsit în case, responsabili și dornici să trecem cu bine peste această perioadă. Printre activitățile de interior pe care le avem, nu putem să lăsăm deoparte pasiunea și plăcerea pentru gătit. 

Izolarea ne dă idei continue și de asemenea șansa de a pune ceva nou în practică, în fiecare zi. Pofta este mare atunci când ne gândim la preparate delicioase și cu un aspect plăcut, pe care le putem obține din fructele și legumele colorate de primăvară. Nu avem răspunsuri clare pentru când vom putea ieși din nou pe afară, așa că cel mai bine este să rămânem acasă în siguranță și, de ce nu, să ne punem la încercare talentul de bucătari. 

Împreună cu cei de la Elit v-am pregătit un concurs desăvârșit. Este pentru aceia dintre voi care petreceți timp de calitate în bucătărie și vedeți gătitul ca pe o relaxare. 

Locul de desfășurare a concursului este chiar pagina noastră de Facebook: Zesty. Ce trebuie să faceți pentru a participa? Nimic mai simplu: la postarea de concurs, lăsați-ne în comentarii rețeta preferată de sandviș. Cu siguranță aveți unul pe care iubiți să-l pregătiți pentru cei dragi. Noi suntem curioși să aflăm care este acela și astfel, veți intra în tragerea la sorți pentru premiul oferit de cei de la Elit. 

Am gândit premiul special pentru acele zile când veți putea merge împreună cu familia sau prietenii să vă bucurați de natură. Puteți câștiga un coș de picnic și un tocător. Nu-i așa că sună bine acest concurs? Puteți înscrie o singură rețetă până la data de 18.05.2020, iar tot atunci vom anunța câștigătorul.  

Nu știm voi cum sunteți, dar noi abia așteptăm să facem schimb de rețete de sandviș!

Până atunci, puteți oricând să comandați mezeluri cu gust desăvârșit, chiar din aplicația Beez. Curierul le aduce în siguranță la ușa voastră, iar voi vă bucurați de gustul adevărat al cărnii.

Succes la concurs!