Cișmigiu-Bistro La Etaj este un restaurant deschis de curând și se află la ultimul etaj al Hotelului Cișmigiu. Ceea ce îl deosebește de alte restaurante de București, este design-ul absolut încântător și unic. 

Credit foto: https://cismigiu-bistro-la-etaj.business.site

Credit foto: https://cismigiu-bistro-la-etaj.business.site

 

Culoarea predominantă a încăperii lungi este rozul, fiind armonizată de culori calde, luminoase și tente de auriu. Restaurantul are și o terasă cu priveliște spre Palatul Parlamentului de care te poți bucura în zilele călduroase. Muzica ambientală se îmbină perfect cu toate elementele decorative și îți induc o atmosferă clasică, elegantă și de bun gust care amintește de perioada în care Bucureștiul era bine cunoscut sub numele de ,,Micul Paris”.

7049B4BC-85B1-463B-A5BB-4FB6599A4AFD

Este un local potrivit pentru orice ocazie. Aerul boem îl transformă în alegerea ideală pentru  o cină cu persoana iubită, iar eleganța și elementele clasice îl fac perfect pentru o întâlnire de afaceri. Indiferent de contextul în care alegi acest loc, vei vedea că te va impresiona și te vei îndrăgosti iremediabil de el.  

EA7BAAB3-8A82-4238-8446-4C9FC7AF7420

Bucătăria este una franțuzească, având puține feluri de mâncare, dar foarte bine alese. Personalul este foarte amabil, zâmbitor și primitor, ceea ce se îmbină perfect cu atmosfera localului.

0BA26826-8D1C-4E12-B402-B3BA13A886DA

Noi am ales Cișmigiu-Bistro La Etaj și ne-am bucurat de o experiență frumoasă pe care te invităm și pe tine să o încerci. Poți afla mai multe despre ei pe: https://cismigiu-bistro-la-etaj.business.site

Restaurantul tău preferat din București care este?